Τηλεφωνικές Παραγγελίες : 211 800 7737

My cart 0

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Πολιτική Επιστροφών

Ελπίζουμε ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με τα προϊόντα μας.
Αν όμως, για οποιονδήποτε λόγο, δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων.
Όλα τα έξοδα αποστολής των επιστροφών, με εξαίρεση τις επιστροφές λόγω ελαττωματικών προϊόντων και/ή προϊόντων που απεστάλησαν κατά λάθος, βαρύνουν εσάς. Το tsantapapoutsi.gr θα καλύψει όλα τα έξοδα αποστολής για ελαττωματικά προϊόντα και προϊόντα που απεστάλησαν κατά λάθος.
Για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@tsantapapoutsi.gr για να μας ενημερώσετε ότι θα κάνετε επιστροφή. Εφόσον πληρείτε τους Όρους και Συνθήκες Επιστροφής (δείτε παρακάτω) θα αφαιρέσουμε από το ποσό της επιστροφής σας μόνο το ποσό των 6,50 Ευρώ για να καλύψουμε το κόστος μεταφοράς (για αποστολές από όλη την Ελλάδα).
Μόλις η παραγγελία σας παραληφθεί και διεκπεραιωθεί θα σας ενημερώσουμε μέσω email.

Επιστροφή χρημάτων γίνετε, αφού αφερεθούν τα μεταφορικά έξοδα που έχουν γίνει 6,50 Ευρώ. (Αφού πληρείτε τους Όρους και Συνθήκες Επιοστροφής).

Όροι και Συνθήκες Επιστροφής
Για να θεωρηθεί ότι έχετε ασκήσει ορθά το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων θα πρέπει να πληρείτε απόλυτα τις παρακάτω προϋποθέσεις:
1. Έχετε επικοινωνήσει μαζί μας για να μας ενημερώσετε ότι θα κάνετε επιστροφή.
2. Η επιστροφή να γίνει εντός δέκα εργάσιμων (10) ημερών από την ημέρα που θα λάβετε το προϊόν.
3.Τα προϊόντα να μην είναι φορεμένα, χρησιμοποιημένα.
Αν δεν είναι όπως το θέλατε η για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεν το θέλετε το tsantapapoutsi.gr θα σας το αλλάξει με κάποιο άλλο ίδιας αξίας η και μεγαλύτερης αφού χρεωθείτε τα Μεταφορικά στα 3.50 Ευρώ.

Αντικαταβολή
Το ποσό που πληρώσατε για τα προϊόντα που επιστρέψατε θα επιστραφεί στον τραπεζικό λογαριασμό που θα σας ζητηθεί. Ο χρόνος που απαιτείται για την επιστροφή χρημάτων εξαρτάται από τις πληροφορίες που δώσατε στην παραγγελία σας. Συνήθως τα χρήματα επιστρέφονται μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες αφού παραλάβουμε το προιόν. Παρακαλούμε έχετε υπ’ όψιν σας ότι είναι απαραίτητο να έχετε τραπεζικό λογαριασμό για να λάβετε επιστροφή χρημάτων για παραγγελίες που πληρώσατε με Αντικαταβολή. Τα τυχόν έξοδα κατάθεσης ή μεταφοράς χρημάτων στο λογαριασμό σας θα χρεωθούν στον πελάτη και θα κρατηθούν από το ποσό προς πίστωση.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την περιήγηση στη σελίδα, συναινείτε στη χρήση τους.
Loading...