Τηλεφωνικές Παραγγελίες : 211 800 7737

My cart 0

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Διασφάλιση Ποιότητας

Στο tsantapapoutsi.gr, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε. Κάθε προϊόν στην ιστοσελίδα μας, επιλέγεται από επαγγελματίες οι οποίοι αξιολογούν την ποιότητα του προϊόντος, ανεξάρτητα από το υλικό του. Είτε θέλετε να αγοράσετε ένα ιταλικό Δερμάτινο προϊόν, ή ένα ζευγάρι σαγιονάρες, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν θα αξίζει τα λεφτά του.

Τα υλικά που επιλέγουμε για τα προϊόντα μας από τους προμηθευτές μας δεν είναι τυχαία. Το Δέρμα, η Δερματίνη, το Μαλλί, το Ύφασμα, καθώς και όλα τα άλλα υλικά μας είναι άριστης ποιότητας, και ως εκ τούτου, μπορείτε να είστε βέβαιοι πως αγοράζετε όχι απλά ένα προϊόν που δείχνει ωραίο, αλλά θα σας κρατήσει και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όλα μας τα προϊόντα είναι φωτογραφημένα από μας και δεν έχουν επεξεργαστή να φαίνονται διαφορετικά από ότι είναι, καθώς τα έχουμε σε δικές μας αποθήκες.

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, αυτή επεξεργάζεται, ετοιμάζεται, και αποστέλλεται με μεγάλη προσοχή. Το πολύ καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, γνωρίζει πως τα προϊόντα που αποστέλλονται πρέπει να χειρίζονται με προσοχή για να φτάσουν στον προορισμό τους σε άριστη κατάσταση. Κάθε προϊόν επιθεωρείτε κατά την ετοιμασία του για τυχόν ελαττώματα κατά την κατασκευή του.

Επιπλέον, ως ένδειξη σιγουριάς στην ποιότητα των προϊόντων μας, σας επιτρέπουμε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν μέσα σε 7 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης, χωρίς να αναφέρετε κάποιο λόγο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιστροφές, παρακαλούμε δείτε την πολιτική επιστροφών μας.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την περιήγηση στη σελίδα, συναινείτε στη χρήση τους.
Loading...